Workshops

Workshop 19 mei: een gekleurd karakter
WAT KLEUREN ZEGGEN OVER JE KARAKTER?

Je hebt favoriete kleuren en kleuren waar je een hekel aan hebt. Hou je van harde kleuren of juist van pastel tinten, symmetrie of juist niet? Is je stemming van invloed op de kleuren die je draagt?
Als je dit wilt weten dan is de workshop “Een gekleurd karakter” echt iets voor jou. Tijdens de workshop van 2,5 uur kleur je verschillende Enneagram kleurplaten en wordt uitgelegd wat jouw kleurgebruik en manier van kleuren zeggen over jouw karakter. Je krijgt een uitgebreide toelichting op het Enneagram en de 9 persoonlijkheidstypes die hierin worden onderkend. Het Enneagram procesmodel en de Weg naar Vrijheid worden ook toegelicht.
Kortom een hele leuke workshop waarin je kennis gaat maken met het Enneagram en je ook nog iets over je karakter te weten komt aan de hand van jouw kleurgebruik.
Locatie workshop: Nederlands Drukkerij Museum, Leeuwerik 8, 4872 PH  Etten-Leur.

Nieuwsgierig geworden?
Schrijf je in via www.lifeisforliving.nl/evenementen.

Prijs: € 22,50 p.p.

Life Is For Living©

____________________________________________________

Workshop 25 mei “Intuïtief schrijven”
door Caroline op den Kelder

In deze workshop maak je kennis met jouw inspirerende schrijfmethode. Met creatieve schrijfoefeningen ga je intuïtief aan de slag. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. En het gaat ook niet om het opleveren van mooie teksten. Wel gaat het om het op gang brengen van je creativiteit en om het schrijven over wat er voor jou toe doet.
Caroline op den Kelder is energetisch coach en staat tijdens deze workshop naast je om je daarin te begeleiden. Het resultaat van dit schrijven zal een verlengstuk gaan worden van wat er “binnen” in jou leeft en zal je inzichten geven waar jij bent gestopt met voelen.
Schrijf je in en maak kennis op een andere manier met …. Jezelf!

Prijs: € 17,50 p.p.

Locatie workshop: Nederlands Drukkerij Museum, Leeuwerik 8, 4872 PH  Etten-Leur.
Tijd: van 13.30 – 16.00 uur.
Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in via cjochems@tele2.nl