Recensies


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Nederlands Drukkerij Museum
Average rating:  
 5 reviews
by Gerard on Nederlands Drukkerij Museum

Wij waren op 25 september 2020 met een groep van 9 personen in het museum. We wisten op voorhand niet wat we konden verwachten. We waren verbaasd, wat er allemaal te zien was. We werden rondgeleid door twee vrijwilligers, die ons ook nog uitgebreide uitleg gaven. Het was prachtig om al die oude technieken te zien. Iedereen uit onze groep was enthousiast en thuis hebben we er nog uitgebreid over gesproken. Hartelijk dank voor deze leuke leerzame middag.

Beste Gerard, Dank je wel voor deze mooie recensie. Hier doen we het voor, vertellen over ons oude vak.

by Berry en Veronic on Nederlands Drukkerij Museum

Heel leuk museum, zeker als je nog niets van drukken af weet.
We werden rondgeleid door Cees en hij kon ons goed uitleggen hoe alles werkte.
Was een onverwachts leuk uitje.

Beste Berry en Veronic, hartelijk dank voor jullie mooie recensie. Zijn we erg blij mee.

by Christ Klep on Nederlands Drukkerij Museum
dr

Het klinkt haast als een cliché, maar ze bestaan nog: museale schatten in je eigen achtertuin. Een boeiende combinatie van geschiedenis, techniek, geuren en kleuren. Ik stel voor dat we de tekstverwerker afschaffen en terugkeren naar de boekdrukkunst!

Beste Christ Klep, We maken het regelmatig mee dat mensen uit de omgeving niet weten waar we ons museum hebben. Leuk dat je daarover zo eerlijk bent en het interessant hebt gevonden. Dank je wel.

by sweere on Nederlands Drukkerij Museum

Een eerste rondleiding nadat het museum per 1 juli weer open kon. Leuke rondleiding gehad. Goed beeld gekregen van de handzetterij, linotype, de drukkerij en binderij. Verschillende dingen zelf kunnen doen. Zelf werkzaam in de grafische industrie. Leuk beeld gekregen hoe het vroeger ging.

Beste Eric Sweere, het is voor ons altijd leuk om vakgenoten te mogen rondleiden in ons museum. Dank je voor je mooie recensie.

by Carol on Nederlands Drukkerij Museum
Een absolute aanrader!

Een absolute aanrader! Het was een hele interessante dag. Goede en duidelijke uitleg gekregen over het ontstaan van de drukkunst en de boekbinderij. Hartelijk dank voor deze mooie dag!

Beste Carol, Je bent de eerste, die een recensie schrijft, sinds deze pagina online is.. Vinden wij hartstikke leuk, dank je wel. We hopen dat er nog vele zullen volgen.